Jouw totaalpartner in prefab betonoplossingen

Bouwen met efficiëntie en duurzaamheid in het achterhoofd

 

In de dynamische wereld van de bouwsector is het van cruciaal belang om partners te hebben die niet alleen innovatieve oplossingen bieden, maar ook streven naar duurzaamheid en efficiëntie. Holcon, opgericht in 2009, heeft zich gevestigd als een toonaangevende speler in de utiliteitsbouw en infrastructuur. Laten we bekijken waarom Holcon de ideale totaalpartner is voor prefab betonoplossingen.

 

1. Geïntegreerd productieproces: van bekisting tot levering

Bij Holcon begrijpen we het belang van volledige controle over het productieproces. Daarom produceren we niet alleen de prefab betonelementen, maar produceren we ook de wapening als de bekisting. Deze verticale integratie stelt ons in staat om nauwgezet toezicht te houden op elk detail en uitzonderlijke kwaliteit te leveren.

 

2. Vestigingen in Duitsland: Xanten en Hattersheim am Main

Met trots presenteren wij onze twee fabrieken in Xanten en Hattersheim am Main, Duitsland. Deze locaties stellen ons in staat om met efficiëntie te opereren en onze klanten in Nederland en omliggende landen snel en kosteneffectief te bedienen.

 

3. Duurzaamheid als kernwaarde

Bij Holcon geloven we in het creëren van prefab betonoplossingen met een oog voor duurzaamheid. Onze missie is om de toekomstige waarde van bouwprojecten te vergroten en te voldoen aan de hedendaagse normen van duurzaam bouwen. Met onze geïntegreerde aanpak dragen we bij aan milieubewuste bouwpraktijken.

 

4. Totaalontzorging: van engineering tot montage

Holcon neemt (indien gewenst) de volledige verantwoordelijkheid voor jouw project, vanaf het ontwerpproces tot de feitelijke montage van de prefab betonelementen. Onze deskundige teams zorgen voor volledige ontzorging, waardoor jij je kunt concentreren op andere cruciale aspecten van je project.

 

5. Toekomstgerichte visie voor de bouwsector

Bij Holcon geloven we in het geven van een grotere toekomstwaarde aan de bouw met prefab beton. Onze innovatieve benadering stelt klanten in staat om niet alleen efficiënter te bouwen, maar ook om te voldoen aan de evoluerende normen van duurzaamheid en milieubewustzijn.

 

Kortom, Holcon is jouw betrouwbare partner voor prefab betonoplossingen, met een bewezen staat van dienst in de utiliteitsbouw en infrastructuur. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij ondersteuning kunnen bieden aan jouw bouwproject.

 

Jouw totaalpartner in prefab betonoplossingen
nieuwsbrief

HOLCON, Meer dan beton

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?